ELNA OMPELUKONEET

ELNA 160eX

ELNA eXplore 160 OMPELUKONE

KOHTI UUSIA OMPELUELÄMYKSIÄ

Sinä, ja Elna 160eX yhdessä olette pari, joka autatte toisianne löytämään ompelemisen ilon ja luomaan oman tyylin. Elna 160eX kehittää sinua ompelijana ja antaa uusia keinoja kehittää ompelutekniikkaasi.Lisää

ELNA eX 220

ELNA eXplore 220 OMPELUKONE

AJATONTA OSAAMISTA

Mekaaninen ja metallinen  ompelukone on avain mukavaan ompeluun. Täydellisen ommelvalikoimansa ja ominaisuuksiensa puolesta tämä helppokäyttöinen, mukautuva, korkealaatuinen ompelukone on erittäin sopiva jokaiselle ompelua opettelevalle yhtä hyvin kuin myös jo kokeneemmillekin ompelijoille, jotka haluavat ompelutöihinsä lisäksi laadukkaan perusompelukoneen.

Lue lisää

ELNA 520S

ELNA 520S OMPELUKONE

On testivoittaja paranneltu painos

Tämä tyylikäs ja helppokäyttöinen ompelukone on täyttä rautaa niin sisältä kuin käyttöominaisuuksiltaankin. Suosittu koulukone. Ompelunopeus portaattomasti säädettävissä. Neulastopin ansiosta voit valita, jääkö neula ylös vai alas ompelun loputtua. Kuusi eri automaattista napinläpivaihtoehtoa. Ompelee vaivatta niin paksut kuin ohuetkin materiaalit ja paksut saumakohdatkin leikiten. Voidaan sanoa, täydellinen ompelijan kone.


Lue Lisää.

Elna 680 eX

ELNA eXcellence 680 ompelukone

75- vuotiaan Elnan juhlamalli

Tikkaat tai tilkkuat,Elna 680 eX tarjoaa sinulle kaiken sen, mitä sinua ymmärtävältä ompelukoneelta voit vaatia. Tällä kaikilla herkuilla varustetulla ompelukoneella ompelemisesi saa täysin uuden ulottuvuuden. Yhdistele ompeleita ( max 50 kpl), korjaa ja muuta yhdisteitä tai niiden kokoa, käännä peilikuvaksi, pidennä, kirjoita, ompele kaksoisneulalla, jne, jne. Vakiovarustuksiin kuuluva iso työpöytä helpottaa suurten ompelutöiden käsittelyä. Elna 680eX taipuu monenlaiseen tekemiseen helposti ja yksinkertaisesti. Ommelleveys max, 9 mm tarjoaa lähes rajattoman mahdollisuuden omanlaiseen ompelemisen toteuttamiseen. Kaikki paikallaan, kaikille paikkansa. Uloskääntyvät paininjalkakotelot pitävät koneen varusteet järjestyksessä ja omilla paikoillaan.

Lue Lisää

Tutustu! Hinnaltaan kohtuullinen ja ehdottomasti hintansa arvoinen!!!